Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Persie geschrokken van rode kaart

4 mei 2003 15:40

Verslaggever: K

Robin van Persie liet weten zich in het veld rot geschrokken te zijn van de rode kaart die hij kreeg voorgeschoteld van scheidsrechter Van Egmond. 'Ik zette mijn knie neer en Vreven viel er over heen. Daarna viel hij erg theatraal. Ik stond al op drie gele kaarten dus ik hoopte dat er wat te regelen was en een gele kaart voorkomen kon worden. Maar toen ik rood zag, schrok ik enorm.'

De aanvaller begon net als Feyenoord uitstekend aan de wedstrijd tegen FC Utrecht en zag dat bekroond met een vroege goal. 'We begonnen als team heel goed, ik persoonlijk ook. De trainer had er vooraf ook op gehamerd goed te starten.' De kans is echter groot dat Van Persie zijn goede spel de komende weken niet voort kan zetten wegens een schorsing.

'Daar gaan we weer, dacht ik toen we rood gekregen' aldus Thomas Buffel. 'Maar we hadden eerder dit seizoen al laten zien dat we het ook met tien man kunnen. Dit resultaat mag er zijn' aldus Buffel die door de kijkers van Canal+ werd uitverkoren tot Man of the Match.

Meer op




Tags

persie buffel bekroond canal egmond gehamerd match rot theatraal utrecht voorgeschoteld vreven

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.417 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship hancko kloese kraaij liverpool middenveldert milambo nederland oosting poor reds schreuder slot soap there think trend what will willykment year yoda zerrouki