Transparent
Inloggen
Sluiten

Eric Botteghin: 'Het is een moeilijk seizoen voor mij geweest, teleurstellend ook'

28 april 2018 16:13

In gesprek met RTV Rijnmond geeft Eric Botteghin aan erg blij te zijn met de winst van de TOTO KNVB Beker. "Ja, ik ben heel blij. Ik heb de afgelopen vier jaar vijf prijzen gewonnen. Het is altijd moeilijk om prijzen te winnen en in de laatste jaren heb ik vaak prijzen gewonnen," gaf de verdediger aan. "Deze voelt wel wat anders natuurlijk. Bij de vorige prijs heb ik altijd gespeeld en was ik een belangrijke speler. Nu iets minder en voelt het anders. Maar dat maakt niet uit, want ik heb een prijs."

Voor Botteghin was het echter een lastig seizoen door een zware blessure en vervolgens Sven van Beek die de voorkeur kreeg. "Het is een moeilijk seizoen voor mij geweest, teleurstellend ook. Ik had niet verwacht om na mijn blessure zo weinig te spelen," aldus Botteghin. "Vooral na wat ik hier afgelopen twee jaar heb gedaan en heb bereikt met het team. Maar helaas moest het zo gebeuren."

De Braziliaan gaat vol voor zijn kans bij Feyenoord volgend seizoen. "Een nieuw seizoen, een nieuwe uitdaging, een nieuwe kans. Ik ga er alles aan doen om te zorgen dat ik weer ga spelen. Ik heb nog een contract hier, dus ik blijf hier."




Tags

botteghin beek braziliaan knvb rijnmond

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau gelul jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren peeters persie slot stengs streuer trauner twente wereldsalaris