Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman: Van Damme bedreigd na verklaring; Belg weet van niets

3 mei 2003 15:39

Verslaggever: K

Volgens het Algemeen Dagblad is Jelle van Damme bedreigd naar aanleiding van zijn belastende verklaring richting Pierre van Hooijdonk. Ronald Koeman had dat laten weten. Om wat voor een bedreiging het zou gaan is niet helemaal duidelijk. Het zou geen kogelbrief zijn geweest, maar wel dreigbrieven voorafgaand aan zijn verklaring voor de tuchtcommissie.

Jelle van Damme verklaarde direct na de bekerwedstrijd tussen Feyenoord en Ajax dat hij ook niets begreep van de rode kaart van van Hooijdonk maar vermoedelijk na instructies van de leiding van ajax verklaarde van Damme voor de tuchtcommisie van de KNVB dat hij wel een schop had gekregen wat leidde tot een schorsing van drie wedstrijden waarvan ??n voorwaardelijk voor van Hooijdonk.

Opmerkelijk genoeg meldt Het Parool zaterdagmiddag dat van Damme verklaard had niets te weten van het bestaan van dreigbrieven aan zijn adres. 'Misschien heeft Ajax ze voor hem achter gehouden. Misschien is Van Damme wel degelijk van die brieven op de hoogte, maar zwijgt hij erover. Misschien bestaan ze niet.' zo schrijft het Parool.

Meer op




Tags

damme bedreigd hooijdonk koeman dreigbrieven adres bedreiging belastende brieven knvb kogelbrief opmerkelijk tuchtcommisie tuchtcommissie zwijgt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.502 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane achieve advocaat affordability arneslot brighton bronckhorst bronkhorst chelsea citrate dysfunction erectile erection fildena gegadigden generic gio giovannni hartman kasperk kloese medication nederland pastoor potter sildenafil slot wehave wieffer yoda