Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorbeschouwing FC Utrecht - Feyenoord; vermoedelijke opstelling

3 mei 2003 11:27

Verslaggever: K

Zondagmiddag speelt Feyenoord om 13.00 uur de competitiewedstrijd in De Galgenwaard tegen FC Utrecht. De wedstrijd wordt live uitgezonden door Canal+ en mogelijk ook weer via internet op een Koreaanse zender. Scheidsrechter zondagmiddag is Dick van Egmond. Duels tegen FC Utrecht zijn normaal gesproken al beladen en het feit dat de Europese belangen nu meespelen voor beide clubs zal dat de wedstrijd zeker een extra tintje geven. Daarnaast betekent het natuurlijk het treffen tegen Dirk Kuijt, volgend jaar Feyenoord speler.

De wedstrijd is inmiddels volledig uitverkocht, zowel voor FC Utrecht als voor Feyenoord fans.. Dit betekent dat er zondag 18.925 toeschouwers in Stadion Galgenwaard zullen zitten. FC Utrecht zal extra stewards inzetten om te voorkomen dat supporters opnieuw het veld opkomen, zoals na de overwinning tegen PSV.

FC Utrecht heeft laten weten de wedstrijd tegen Feyenoord zeer serieus te nemen, ondanks het feit dat FC Utrecht baat zou kunnen hebben bij een overwinning van Feyenoord. Bij een tweede plaats van Feyenoord in de competitie is FC Utrecht namelijk zelfs als verliezend finalist verzekerd van een plaats in de UEFA Cup. FC Utrecht denkt echter ook op eigen kracht een UEFA Cup plaats te kunnen behalen via de competitie indien het weet te winnen van Feyenoord. 'De druk ligt bij Feyenoord, want voor hen staat er veel op het spel. Wij hebben weinig te verliezen en ook bij een nederlaag blijven we meedoen.'

Op de internetsite van FC Utrecht liet coach Foeke Booy wel weten dat de druk zondag toch vooral aan de kant van de Rotterdammers zal liggen. Foeke Booy ziet in het hoger beroep van Van Hooijdonk ook een teken dat Feyenoord alles op alles zet voor het cruciale duel tegen FC Utrecht.

Aan Feyenoord kant ontbreken eigenlijk alleen de geblesseerde Van Haaren en Smolarek. Leonardo is geschorst. De Japanner Ono keert terug in het elftal na afwezigheid van twee weken. De verwachting is dan ook dat Van Marwijk weer met zijn inmiddels vaste elftal gaat spelen.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Lodewijks, Emerton, Van Wonderen, De Nooijer, Paauwe, Kalou, Bosvelt, Ono, Van Persie, Buffel en Van Hooijdonk.

Aan de kant van FC Utrecht ontbreken de geblesseerden Touzani en Van Mol.

Meer op
Tags

utrecht booy foeke galgenwaard hooijdonk ono uefa voorbeschouwing beroep bosvelt buffel canal egmond emerton geblesseerden haaren internetsite kalou kuijt leonardo lodewijks marwijk mol nooijer opkomen paauwe persie smolarek tintje toeschouwers touzani wonderen zender

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat aeb afschieten arnesen bozenik conteh diemers dynamiek eredivisie erkennen fer geertruida haps heerenveen irak joey joh kuijt linssen malacia ramesoe rijnmond slot til toornstra trauner vakkiek veerman willykment