Transparent
Inloggen
Sluiten

Yassin Ayoub: 'Ik mag in mijn handen knijpen dat het publiek zoiets voor mij doet'

16 april 2018 08:01

Yassin Ayoub, volgend jaar speler van Feyenoord, werd na zijn wissel bij FC Utrecht toegezongen door het Feyenoord-publiek. Hij was dan ook vol lof over het legioen. "Zoiets streelt je, want het komt natuurlijk niet zo vaak voor dat ze hier voor een speler van de tegenstander zingen. Ik mag in mijn handen knijpen dat het publiek zoiets voor mij doet," aldus Ayoub. "Als het 0-3 voor Utrecht had gestaan, hadden ze het denk ik ook gedaan. Zo zijn ze wel. Ze waarderen een speler, dan maakt de uitslag niet zoveel uit."

De international van Marokko praatte ook al met een van zijn toekomstige ploeggenoten. "Ik heb even kort met Robin van Persie gesproken. Robin heette me alvast welkom. Dat was een bijzonder moment voor mij, want hij is een heel grote speler. Het is alleen al bijzonder om tégen hem te spelen," gaf Ayoub aan. "Ik heb hem gezegd dat hij dan ook nog volgend seizoen in de Kuip moet spelen, want ik kan nog veel van hem leren. Dat zag je alleen al aan die goal die hij vandaag maakte tegen ons."




Tags

ayoub knijpen utrecht heette kuip legioen marokko persie praatte streelt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.347 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda