Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord in De Kuip te sterk voor FC Utrecht: 3-1

15 april 2018 17:07

Feyenoord heeft in Rotterdam de wedstrijd tegen FC Utrecht weten te winnen. In De Kuip werd met 3-1 gewonnen. De doelpunten aan de kant van Feyenoord werden gemaakt door Nicolai Jørgensen, Robin van Persie en Sam Larsson.

Nicolai Jørgensen opende al na zeven minuten de score. De Deen scoorde met een mooie volley na een minstens zo mooie voorzet van Jens Toornstra. Na een half uur kwam FC Utrecht echter weer op gelijke hoogte. Doelpuntenmaker Cyriel Dessers stond echter ruim een meter buitenspel, maar dit werd door de arbitrage gemist, waardoor het doelpunt wel telde.

Feyenoord ging echter wel met een voorsprong de rust in. Robin van Persie nam de bal schitterend aan na een lange baal van Sven van Beek en schoot de bal knap in de verre hoek.

Na rust bloedde de wedstrijd een beetje dood. Gescoord werd er echter nog wel. Toornstra gaf zijn tweede assist van de middag en zijn voorzet werd op knappe wijze ingekopt door Sam Larsson.

Feyenoord kwam vervolgens niet meer in de problemen en deed daarmee uitstekende zaken in de strijd om de vierde plek. Met nog drie wedstrijden te gaan is de voorsprong op FC Utrecht acht punten en is bovendien het doelsaldo ook veel beter.
Discussieer mee op de forums


Tags

utrecht kuip larsson persie toornstra arbitrage beek bloedde cyriel dessers doelpuntenmaker dood ingekopt telde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane advocaat bundesliga cambuur celtic conteh deugpolitie diallo fsv gespeelt gras hassel hooligans invulde inziens jansen jopie koevermans kuijt kuyt plafond plastic ramesoe rkc schadelijk slot sparta vakkiek werkelijkheid willykment