Transparent
Inloggen
Sluiten

Eus Roovers: 'Nou zeg ik: Ik ben niet voor de beste club, maar wel voor de allermooiste'

14 april 2018 07:42

In gesprek met het Algemeen Dagblad bespreekt Eus Roovers de afgelopen periode van Feyenoord. De Brabander schrijft onder meer kinderboeken, waarvan de laatste door Feyenoord officieel op de markt zijn gebracht. "Dan lees ik weleens voor op scholen. En dan vragen kinderen vaak: voor welke club ben jij eigenlijk? En ik heb nu elf maanden achter elkaar geantwoord: ik ben voor de kampioen van Nederland. Dat deed ik met trots," aldus Roovers.

Roovers verwacht niet dat het komende zomer op de vele campings in Europa rustig zal zijn qua Feyenoord-shirtjes. "Nee, want juist als Feyenoord niets heeft gewonnen, trekken de supporters hun shirtjes aan. Zoals de Kuip vol zat na de 10-0 nederlaag tegen PSV," zegt hij daarover.

Voor de schrijver waren het elf prachtige maanden. "Die man die dagelijks 'Sta op voor de kampioen' neuriede, heeft toch prachtige maanden gehad? Of niet? En wat ik nou op school zeg als kinderen vragen voor wie ik ben? Ik ben niet voor de beste club, maar wel voor de allermooiste," geeft Roovers aan.




Tags

roovers allermooiste eus kinderen shirtjes bespreekt brabander campings geantwoord kinderboeken kuip nederland neuriede

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship hancko kloese kraaij liverpool middenveldert milambo nederland oosting poor reds schreuder slot soap there think trend what will willykment year yoda zerrouki