Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord verlengt contract met hoofd jeugdopleiding Richard Grootscholten

12 april 2018 17:09

Feyenoord heeft het contract met hoofd opleiding Richard Grootscholten verlengd tot 2020, zo meldt de club zelf op haar website. Grootscholten is sinds april 2016 de hoofd jeugdopleiding in Rotterdam.

Technisch directeur Martin van Geel is blij dat Grootscholten langer bij Feyenoord blijft. "Er is de afgelopen jaren enorm veel werk verzet op de Academy. Zo hebben we de profdagen voor de bovenbouwteams ingevoerd," geeft hij onder meer aan. "Over de hele opleiding is er nog meer aandacht gekomen voor het fysieke en mentale aspect naast de individuele spelersbegeleiding, onder meer door videoanalyse. Ik ben blij dat we de lijn met Richard en alle andere stafleden op de Academy kunnen doorzetten."

Grootscholten zelf is ook blij dat zijn contract verlengd is. "Als de samenwerking goed verloopt, is het natuurlijk alleen maar goed om op langere termijn samen door te gaan. Zo kunnen we verder bouwen op het fundament. Er komt een interessante periode aan met onder meer de overgang naar een nieuw trainingscomplex en het oprichten van een volwaardig tweede elftal," aldus de hoofd jeugdopleiding zelf. "Daarnaast blijven we natuurlijk gezamenlijk met staf en medewerkers werken om elke dag beter te worden en om onze jeugdspelers tot complete profs én mensen te ontwikkelen."




Tags

grootscholten academy bovenbouwteams fundament oprichten profdagen spelersbegeleiding verloopt verzet videoanalyse volwaardig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda