Transparent
Inloggen
Sluiten

Chunnam wil Nam-il Kim per direct terug

2 mei 2003 16:25

Verslaggever: K

Een woordvoerder van de Koreaanse club Chunnam heeft in diverse kranten laten weten middenvelder Nam-il Kim per direct terug te willen halen in Zuid-Korea. De middenvelder werd voor een schijntje aan Excelsior verhuurd met de verwachting dat hij volgend seizoen naar Feyenoord zou kunnen. Die kans wordt nu als nihil ingeschat in Zuid-Korea. Zelfs bij Excelsior komt hij momenteel vanwege communicatieproblemen niet in actie. Feyenoord heeft eerder laten weten pas over een paar weken een beslissing te nemen. Op het verzoek van Chunnam om hem per direct terug te laten keren, zou Feyenoord volgens de woordvoerder nog niets van zich hebben laten horen.

Volgens onbevestigde berichten heeft de zaakwaarnemer van Nam-il Kim vandaag een vlucht naar Nederland genomen om de zaak te bespreken. 'We zullen Kim terugbrengen naar Chunnam als Feyenoord geen intentie heeft om Kim over te nemen' aldus de altijd spraakmakende zaakwaarnemer Lee. Volgens de zaakwaarnemer zou Feyenoord op 1 mei hun beslissing over het al dan niet aantrekken van nam-il Kim op 1 mei duidelijk maken, maar is dat niet gebeurt. Daarop heeft Chunnam vandaag opnieuw met spoed aan Feyenoord om een reactie gevraagd.

Meer op




Tags

kim chunnam excelsior korea communicatieproblemen lee nederland onbevestigde schijntje spoed spraakmakende terugbrengen vlucht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.601 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot beleeft belenenses benfica bosz brands eredivisie estoril geertruida hartman jong koeman leipzig middenveldert mijns milambo pina portugal restwaarde schouten slot smal stengs stewart timber twente wehave wieffer willykment