Transparent
Inloggen
Sluiten

VI: Binnen Feyenoord weinig begrip voor trainingskamp in Marbella

11 april 2018 15:27

Feyenoord bevindt zich deze week in het Spaanse Marbella in voorbereiding op de bekerfinale tegen AZ. Voetbal International meldt dat die beslissing van Giovanni van Bronckhorst niet op veel bijval kon rekenen van de selectie van Feyenoord. Omdat de bekerfinale tegen AZ pas over anderhalve week is en daarvoor nog twee competitiewedstrijden worden gespeeld, is dit voor voetballer een ver-van-mijn-bed-show. Bovendien vallen de weersverwachtingen in Marbella tegen, waardoor de spelers er eigenlijk weinig zin in hebben.

Ook intern worden er bij Feyenoord de nodige vraagtekens gesteld, met name over de kosten. Het trainingskamp in Marbella kost enkele tienduizenden euro's. Mede ook omdat de complete selectie mee is afgereisd, inclusief de geblesseerde Jeremiah St. Juste. Daarbij vragen ze zich ook af waarom de ploeg zo nodig naar Spanje moet, omdat op Varkenoord de trainingen ook al grotendeels besloten zijn en Marbella ook geen nieuw terrein is, aangezien Feyenoord iedere winter richting hetzelfde hotel vertrekt.

Giovanni van Bronckhorst was echter vastbesloten. Begin maart al smeedde hij samen met zijn staf Project Finale om de selectie weer op scherp te kunnen zetten. In Marbella wil hij de rust gebruiken om ook gesprekken met de spelers te kunnen voeren, zodat iedereen weer op één lijn zal komen. De trainer van Feyenoord beseft dat binnen de selectie niet iedereen even tevreden is, ook niet over hem. De grote kracht van Feyenoord vorig seizoen was dat de ploeg het sterkste team was. In Spanje wil Van Bronckhorst dat gevoel weer terug krijgen.




Tags

marbella bronckhorst trainingskamp bekerfinale bijval jeremiah juste project show smeedde terrein tienduizenden varkenoord vastbesloten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda zorg