Transparent
Inloggen
Sluiten

Fran Sol: 'Ik hou ook van het spel van Feyenoord'

11 april 2018 15:08

Verslaggever: joost

Dit seizoen maakt Fran Sol veel indruk bij Willem II. De Spaanse spits is dit seizoen met 16 doelpunten topscorer van de Eredivisie. Volgens onder andere Willem van Hanegem zou Feyenoord de Spanjaard komende zomer moeten vastleggen. In gesprek met Voetbal International geeft hij echter aan helemaal niet bezig te zijn met zijn toekomst. "Ach, jullie journalisten. Ik word er gek van. Élke dag vragen jullie ernaar, terwijl ik nog niet eens weet wat ik morgen ga doen," geeft Sol lachend aan.

De spits geeft echter aan wel onder de indruk te zijn van Tonny Vilhena. "Ik hou ook van het spel van Feyenoord, met Tonny Vilhena bijvoorbeeld. Als ik trainer was van een grote Europese club zou ik hem kopen."
Tags

sol fran vilhena eredivisie hanegem topscorer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.070 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat aeb afschieten arnesen bozenik conteh diemers dynamiek eredivisie erkennen fer geertruida haps heerenveen irak joey joh kuijt linssen malacia ramesoe rijnmond slot til toornstra trauner vakkiek veerman willykment