Transparent
Inloggen
Sluiten

Michiel Kramer over Feyenoord: 'Ik kijk gewoon terug op twee mooie jaren'

11 april 2018 13:33

In gesprek met Voetbal International blikt Michiel Kramer terug op zijn periode bij Feyenoord. Voor de spits was het altijd de grote droom om voor Feyenoord te mogen spelen. "Dromen van Feyenoord was mooier dan er spelen. De werkelijkheid is altijd wat lelijker en went snel. Bij Feyenoord is het ook gewoon oktober en regenachtig, dan lijkt iedere dag ook op die ervoor," aldus Kramer.

De spits gaat verder: "Maar de grootsheid van de club maakte het wel heel speciaal en tegelijk ook weer moeilijk, terwijl ik dat van tevoren wist. Feyenoord is de grootste club in Nederland, maar in De Kuip zitten ook mensen die gewoon willen zeiken. Ook dát is de club Feyenoord. Alleen maar afzeiken. Ik kon dat wel relativeren."

Kramer kijkt wel positief terug op zijn periode in De Kuip. "Ik kijk gewoon terug op twee mooie jaren waarin het ene seizoen goed was en het andere teleurstellend. Maar dat kon ik ook weer handelen," zegt hij daarover. "Ik zag snel dat Nicolai Jørgensen een geweldige speler was die niet alleen veel scoorde, maar ook anderen beter liet spelen. Nou, dan ben ik de eerste die dat accepteert."

Echter was niet alles positief voor de aanvaller. "Waar ik wel moeite mee had, was dat op een gegeven moment ook niet eens meer inviel, dat andere spelers de voorkeur gingen krijgen als Nicolai niet speelde, terwijl ik de tweede spits was," geeft Kramer aan. "Stond Dirk Kuijt daar ineens of zo. Ik dacht dat ik wel een beetje waardering had verdiend na dat eerste seizoen waarin ik zestien keer scoorde en beslissend was in de bekerfinale, maar dat blijkt dan tegen te vallen. Dat was wel waarmee ik moeite had."
Tags

kramer michiel kuip accepteert afzeiken bekerfinale grootsheid inviel kuijt lelijker nederland regenachtig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 27.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane advocaat afbrandt arena cate eredivisie eringa gimenez kern kloese knvb kroes middenveldert minteh mislintat ono overmars paixao pier praag rvc side slot staken steijn voorhand voorzitten willykment yoda zerrouki