Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord 2 in eigen huis doelpuntloos gelijk tegen NEC

10 april 2018 16:40

Feyenoord 2 heeft het competitieduel tegen de beloften van NEC niet weten te winnen. Op Varkenoord kwamen beide ploegen niet tot scoren, waardoor het ook in 0-0 eindigde. Achraf el Bouchataoui kreeg tien minuten voor tijd de uitgelezen kans om Feyenoord op voorsprong te zetten vanaf de strafschopstip, maar hij miste.

Feyenoord speelde vooral met spelers van Feyenoord O19, omdat de meeste spelers inclusief trainers Roy Makaay en Jan Wouters met de eerste selectie mee zijn op trainingskamp in Marbella.

Feyenoord blijft op de zevende plek staan in de beloftencompetitie. Het kan echter nog een plek zakken als NAC weet te winnen van RKC Waalwijk.




Discussieer mee op de forums


Tags

achraf beloftencompetitie bouchataoui makaay marbella nac rkc trainingskamp varkenoord wouters

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.438 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda