Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis: 'Je weet dat als je Sam en Robin brengt dat die goal vanzelf wel gaat komen'

8 april 2018 17:14

Na afloop van de gewonnen wedstrijd tegen FC Twente gaf Steven Berghuis tegenover Fox Sports aan dat hij een duidelijk verschil zag in beide helften. "In de tweede helft was het veel beter. In de eerste helft hadden we het niet onder controle. Ook Twente kon steeds gevaarlijk worden en ruimtes werden groot. In de tweede helft waren we eigenlijk de hele tijd op hun helft. Dan weet je dat als je ook Sam en Robin brengt dat die goal vanzelf wel gaat komen en dat gebeurde ook," gaf de aanvaller aan.

Berghuis sprak ook over zijn eigen fysiek. In de slotfase lag hij meerdere malen geblesseerd op het gras. "Ik kreeg kramp. Ik kreeg mijn voet niet meer recht. In de laatste tien minuten schoot het er iedere keer in bij een sprint, maar gelukkig was het toen al gespeeld," aldus Berghuis. "Ik weet niet of het aan de temperatuur lag. Misschien heb ik wel heel veel gelopen vandaag. Ik weet niet waarom ik kramp kreeg."

De aanvaller keek ook nog terug op zijn gele kaart, waardoor hij volgende week tegen FC Utrecht geschorst zal zijn. "Ik vond hem niet terecht. Ik kwam wel iets te laat, maar ik vind hem te makkelijk gegeven. Het is wel jammer tegen Utrecht."




Tags

berghuis kramp twente utrecht fox gras malen sprint temperatuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot derksen eredivisie fries geertruida gimenez hancko heerenveen intensiteit iran israel kampioensjaar kraaij kroes middenveldert minteh praag rvc stengs sterkhouders sugawara timber vertekent volkslied wehave wieffer willykment yoda zerrouki