Transparent
Inloggen
Sluiten

Gerard Hoetmer niet beschikbaar voor tweede termijn in RvC Feyenoord

6 april 2018 12:06

Op haar website heeft Feyenoord bekend gemaakt dat Gerard Hoetmer niet beschikbaar is voor een tweede termijn als President-Commissaris. In 2014 trad Hoetmer aan in de Raad van Commissarissen van de club. Feyenoord gaat daarom op zoek naar een opvolger.

De President-Commissaris legt op de website ook uit waarom hij bij Feyenoord zal vertrekken. "De afgelopen vier jaar is er veel veranderd. Niet alleen op sportief gebied, met als hoogtepunten natuurlijk het landskampioenschap en de bekerwinst, maar ook voor wat betreft initiatieven om Feyenoord weer structureel een topclub te laten zijn," aldus Hoetmer. "Nog dit kwartaal komt het nieuwe trainingscentrum voor het eerste elftal gereed en gaat de eerste paal de grond in voor het nieuwe jeugdcomplex, in nauwe samenwerking met Sportclub Feyenoord."

Hoetmer gaat verder: "De grootste uitdaging is het nieuwe stadion. Dit project gaat echter langer duren dan een eventuele tweede termijn van mij en ik denk dat het cruciaal is om – na de voorbereidingen en voor de grote beslissingen en het hele traject daarna – een team van RvC en directie te hebben dat het project gaat leiden tot na het gereedkomen."

Hij kijkt echter wel met een positief gevoel terug op de afgelopen vier jaar. "Ik kijk met plezier terug op deze eervolle functie bij deze prachtige club te hebben mogen bekleden. Ik blijf uiteraard supporter en ben – als Feyenoord dat wil – straks natuurlijk ook nog beschikbaar om mijn kennis en ervaring te delen, maar dan wel in een veel minder eisende rol."




Tags

hoetmer gerard rvc project bekerwinst bekleden eisende gereedkomen hoogtepunten kwartaal landskampioenschap sportclub trainingscentrum

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.360 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo nieuwbouw persie praag renovatie rvc sobat wieffer willykment woningbouw yoda