Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis: 'Topscorer worden zou wel leuk zijn'

3 april 2018 07:44

Steven Berghuis is nog steeds van mening dat het seizoen niet geslaagd is als Feyenoord op 22 april de beker weet te winnen. Dat geeft hij aan in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Nee, want de competitie verliep heel teleurstellend. En daar moeten we kritisch naar kijken, alleen dan kun je beter worden," aldus Berghuis. "We moeten gewoon vierde worden. Dat spreekt niet aan na de titel van vorig jaar, dat weet ik. Dat is waarom ik het seizoen net teleurstellend noemde. Maar we moeten wel vierde worden."

Met drie overwinningen op rij is Feyenoord de laatste weken wel goed bezig. De aanvaller wil Steven Berghuis echter niets weten over een mooie serie. "Laten we dat nu alsjeblieft eens over een langere periode bekijken," gaf hij aan.

Berghuis heeft ook nog kans op topscorer van de Eredivisie te worden. Hij staat nu twee doelpunten achter Willem II-spits Fran Sol. "Als we een strafschop hadden gekregen, had ik hem mogen nemen. En als Jørgensen straks terug is, gunt hij mij misschien de bal. Topscorer worden is voor mij geen doel op zich. Maar het zou wel leuk zijn."




Tags

berghuis topscorer eredivisie fran sol titel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg