Transparent
Inloggen
Sluiten

Joël Zwarts: 'Het was prachtig. Ik heb er eigenlijk geen woorden voor'

21 maart 2018 22:38

Na afloop van de wedstrijd gaf Joël Zwarts aan erg blij te zijn met zijn officieuze debuut in het eerste elftal van Feyenoord. "Het was prachtig. Ik heb er eigenlijk geen woorden voor. Natuurlijk was er ook spanning bij, maar eenmaal in het veld valt dat van je af en ga je lekker voetballen," aldus de aanvaller van Feyenoord onder 19. "Ik vind het sowieso ook heel mooi dat we Casper hiermee kunnen steunen en daarnaast is het mooi dat ik hier heb kunnen spelen."

Dylan Vente sluit zich daarbij aan: "Het is gewoon mooi voor het doel waar deze avond voor georganiseerd was. Om dan winnend af te sluiten en met een goed gevoel naar huis te gaan is helemaal mooi."




Tags

zwarts casper vente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda zorg