Transparent
Inloggen
Sluiten

Sven van Beek: 'Mooi voor Casper dat we dit voor hem terug kunnen doen'

21 maart 2018 22:09

Na afloop van de gewonnen wedstrijd tegen ADO Den Haag ging het met name over het goede doel. Zo ook in het interview van Sven van Beek met Fox Sports. "Het is een bijzondere dag. Ik denk dat het mooi is als je als club, als team, als speler, als mens iets terug kan doen voor een goed doel en dat we zieke mensen kunnen helpen," aldus Van Beek. "Ik weet dat Casper veel dingen meemaakt. Dingen die wij in het dagelijks leven niet tegen zullen komen. Voor hem is het ook mooi dat we dit voor hem terug kunnen doen."

De verdediger keek ook kort terug op de wedstrijd zelf. "Er zat geen druk op. Ik denk dat het mooi was voor iedereen dat ze hun minuten konden maken en mee hebben kunnen helpen aan dit mooie doel. Ik denk voor mij was het een prima wedstrijd. Je wil niet voor schut staan in de eigen Kuip, dus je wil gewoon winnen. Ik denk dat we af en toe mooi voetbal hebben laten zien."




Tags

beek casper ado fox kuip meemaakt schut

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer