Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Marwijk en Lodewijks liepen nominaties mis

Verslaggever: K

Zaterdag konden wij al de nominaties voor het VVCS Profvoetbalgala onthullen. Inmiddels heeft de VVCS de achtergronden van de nominaties op haar website bekendgemaakt. Daaruit wordt duidelijk dat Van Marwijk ook nadrukkelijk genoemd werd voor de titel van Coach van het Jaar, maar het voor de nominaties af moest leggen tegen Koeman, Hiddink en Neeskens. Datzelfde geldt voor Feyenoord keeper Patrick Lodewijks die diverse stemmen kreeg, ondanks het feit dat hij slechts een half seizoen in de basis staat bij Feyenoord. Dat zal hem waarschijnlijk parten hebben gespeeld. De nominaties gingen zoals bekend naar Babos, Gentenaar en Waterreus.

Meer op VVCS - Achtergronden nominaties Profvoetbalgala




Tags

nominaties lodewijks marwijk vvcs babos gentenaar hiddink koeman neeskens parten profvoetbalgala titel waterreus

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.461 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot avila brands gaal geluisterd gio gunnen hag input kasperk kloese kraay lingr liverpool meijer middenveldert pastoor podcast pusic rvp slot sobat stuivenberg twente voortzetten wehave yoda