Transparent
Inloggen
Sluiten

Willem van Hanegem na genezingsverklaring: 'Het enige negatieve kwam van mijn grote lievelingssport'

17 maart 2018 07:29

In gesprek met het Algemeen Dagblad bevestigt Willem van Hanegem dat hij weer gezond is verklaard. Het clubicoon van Feyenoord bleek in november vorig jaar prostaatkanker te hebben, maar dankzij 35 bestralingen is dat genezen. "Heel gek was het… De dokter vertelde me dat de waarden in mijn bloed met twee punten gedaald waren, van 6,9 naar 4,9. Vooraf was gezegd dat we moesten rekenen op een lichte stijging, want het duurt meestal even voordat de behandeling begint te werken. De dokter was dus heel tevreden. Ik hoef niet eens terug. ‘Ik zie je nog wel een keer’, zei hij," aldus Van Hanegem.

Het clubicoon gaat verder: "Die mensen in het ziekenhuis, de dokter, de verpleegkundigen, ze waren zo met me begaan, en met de andere patiënten. In het begin keken ze me daar vreemd aan. ‘Hoe ben jij hier binnengekomen?’ vroeg een man. ‘Door dezelfde deur als jij’, zei ik. Hij dacht dat ik door een geheime ingang naar binnen was geloodst."

In gesprek met het AD geeft Van Hanegem aan dat hij nooit somber is geweest. In het ziekenhuis kreeg hij steeds te horen dat alles in orde zou komen. Of er afgelopen maanden dan toch iets niet goed gegaan is, heeft Van Hanegem wel een antwoord: "Het enige negatieve kwam van mijn grote lievelingssport. Ik heb heel veel slecht voetbal gezien."




Tags

hanegem dokter lievelingssport genezingsverklaring begaan bestralingen bloed gedaald genezen keken prostaatkanker verpleegkundigen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda