Transparent
Inloggen
Sluiten

Giovanni van Bronckhorst: 'Blij voor Brad dat hij er weer bij zit'

16 maart 2018 14:33

Op de persconferentie van vrijdagmiddag sprak Giovanni van Bronckhorst onder meer over de selectie van Brad Jones voor het nationale team van Australië. "Ik ben blij voor Brad, omdat hij er al een aantal jaren niet heeft bij gezeten. Met een nieuwe bondscoach zijn er nieuwe kansen voor de spelers. Ik heb een aantal weken geleden al gesproken met Van Marwijk, dus ik wist al dat hij er bij zou komen," zei Van Bronckhorst. "Het is altijd een eer om voor je land uit te mogen komen. Zeker met het WK in het vooruitzicht, dat is natuurlijk waar je als speler op uit wilt komen."

De trainer van Feyenoord ging ook kort in op de kritiek die Jones dit seizoen krijgt. "Vorig jaar had hij een super jaar. Als het dan wat minder gaat, krijg je sneller kritiek. Dat geldt niet alleen voor Brad, maar voor alle spelers. Zeker ook voor mij. Dat is iets wat er bij hoort en waar je mee om moet gaan."




Tags

brad bronckhorst jones australie eer marwijk vooruitzicht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship hancko kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting poor reds schreuder slot soap there think timber trend what will willykment year yoda zerrouki