Transparent
Inloggen
Sluiten

Karim El Ahmadi: 'We hebben vooral de eerste helft in het begin de toon gezet'

11 maart 2018 18:52

Voor de camera's van Fox Sports was Karim El Ahmadi blij met de overwinning tegen AZ. "Ik denk dat we vooral de eerste helft in het begin de toon hadden gezet. We kwamen goed door, maar waren een beetje ongelukkig in de afwerking. We hadden misschien wel 1-0 of 2-0 voor moeten staan," aldus de aanvoerder. "AZ heeft ook een heel voetballend team. Dat zag je ook in de tweede helft dat ze goed aan de bal zijn. Ik denk dat wij gewoon vaker vooral hier thuis gewoon vanaf minuut één naar voren moeten en er op moeten klappen. Dat is onze kwaliteit. Het komt er heel vaak niet uit. Dat moeten we wel vaker doen. Je ziet het ook vandaag in de eerste twintig minuten. Dat is dit seizoen alleen veel te weinig geweest. Zeker als je het vergelijkt met vorig seizoen.

El Ahmadi gaat verder: "In de tweede helft wilden we ook druk naar voren zetten, maar kwam AZ er een paar keer goed doorheen op links via Ouwejan. Dat was een beetje lastig met oppakken. Maar ik denk dat als je 1-0 voorstaat en daarna 2-0, als je dan dicht bij elkaar staat, moet je die wedstrijd over de streep trekken en dat hebben we gedaan."




Tags

ahmadi karim afwerking fox ouwejan voorstaat

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship hancko kloese kraaij liverpool middenveldert milambo nederland oosting poor reds schreuder slot soap there think trend what will willykment year yoda zerrouki