Transparent
Inloggen
Sluiten

Volgend seizoen definitief rail seats op vak S

9 maart 2018 16:08

Feyenoord heeft op de eigen website bekend gemaakt dat vanaf volgend seizoen op vak S gebruik zal worden gemaakt van rail seats. Feyenoord wilde dat bij het begin van dit seizoen al voor elkaar hebben, maar dat liep vertraging op omdat er meer onderzoek nodig was naar de draagkracht van de tribunes. Uit dat onderzoek is gebleken dat het alleen mogelijk is om in vak S de rail seats te plaatsen. De constructies van de vakken X1 tot en met X4 voldoet niet aan de eisen.

Een rail seat is een klapstoel, waarmee bij nationale wedstrijden aan supporters op een veilige en comfortabele manier een staanplaats kan worden geboden. Bij internationale wedstrijden, waar staanplaatsen niet zijn toegestaan, kunnen de rail seats door het openklappen van het zitgedeelte eenvoudig worden omgebouwd tot zitplaatsen.




Tags

rail seats constructies draagkracht klapstoel omgebouwd openklappen seat staanplaats vakken vertraging zitgedeelte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer