Transparent
Inloggen
Sluiten

Danny Buijs: 'Tien jaar geleden ondenkbaar dat eigen spelers werden uitgefloten'

2 maart 2018 06:50

Tegenover Recht uit Rotterdam is Danny Buijs kritisch op het legioen van Feyenoord. De oud-speler van Feyenoord is van mening dat het vroeger een stuk beter was met de sfeer. "Ik vind dat de sfeer in de Kuip de afgelopen jaren is afgenomen. Als je terugdenkt aan tien, twaalf jaar geleden, dan stond De Kuip áltijd massaal achter de ploeg. Zelfs als Feyenoord slecht speelde. Dan was het ondenkbaar dat eigen spelers werden uitgefloten tijdens een wedstrijd," aldus Buijs. "In de afgelopen jaren is dat wel een verandering die heeft plaatsgevonden. Of dat te maken heeft met het beleid van de club richting supporters of een andere stroming supporters die erbij is gekomen.. Ik weet het niet, maar het valt mij wel op."

De aanstaande trainer van FC Groningen komt echter nog wel graag bij Feyenoord. "Als kleine jongen ging ik met m'n oom en andere mensen iedere twee weken naar De Kuip. Dat heeft een impact op je. Als je dan ook nog bij Feyenoord in de jeugd speelt, creërt dat een band. Ik heb geen seizoenskaart. Ik heb tegenwoordig drie kinderen die van alles moeten doen en heb ook mijn eigen verplichtingen. Ik kan niet meer iedere week gaan," zegt Buijs.




Tags

danny kuip ondenkbaar uitgefloten creert groningen kinderen legioen oom seizoenskaart stroming terugdenkt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.332 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geertruida geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko intensiteit jong kompas kraaij kroes middenveldert praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda wieffer willykment woerts yoda