Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis: 'Als je dan speelt voor de finale is dat leuker'

28 februari 2018 23:22

Voor de camera's van Fox Sports gaf Steven Berghuis aan vooral nog altijd te balen dat het in de competitie niet loopt met Feyenoord. "Afgelopen drie wedstrijden waren niet goed van ons allemaal. Als je er zo in de competitie voor staat en je staat vierde, je komt om te spelen voor de titel en als je dan zo ver achterop bent geraakt is dat moeilijk en moeilijk te accepteren. Als je dan vandaag voor de finale speelt, is dat leuker," aldus de vleugelaanvaller. "De beker winnen maakt het seizoen niet goed. De competitie en beker vind ik twee verschillende dingen. Je mag als Feyenoord zijnde niet zo ver achterop raken in de competitie. Maar we hebben de finale nu gehaald."

Berghuis gaf ook aan te genieten van Robin van Persie. "Je kan de bal altijd bij hem kwijt. Zijn eerste aanname is altijd goed. Vooruit ook, heel belangrijk. Je kan zelf dan ook meteen in beweging zijn. Je krijgt de bal ook altijd goed terug als je met hem een één-twee aan gaat. Lekker om hem er bij te hebben," zegt Berghuis.




Tags

berghuis fox persie titel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer