Transparent
Inloggen
Sluiten

Bart Nieuwkoop: 'Wij houden ons niet bezig met een mogelijke afgelasting'

27 februari 2018 17:12

In gesprek met RTV Rijnmond laat Bart Nieuwkoop weten dat de spelersgroep van Feyenoord zich niet bezig houdt met het feit dat de wedstrijd tegen Willem II mogelijk afgelast kan worden wegens de kou. "Ik had gisteren op internet gelezen dat de wedstrijd misschien afgelast zou kunnen worden, maar dat zijn de richtlijnen van de KNVB. Daar houden wij ons verder niet mee bezig. Wij gaan ons vandaag gewoon voorbereiden op die wedstrijd," aldus de rechtsback. "Ik denk dat het voor de supporters wel koud kan zijn in de avondwedstrijden natuurlijk. Ik verwacht dat ze zich warm gaan aankleden en ons alsnog komen supporten."

Nieuwkoop kijkt ook vooruit op de wedstrijd zelf: "In de competitie gaat het natuurlijk niet goed, dat weten we. Maar ik denk dat we de competitie en de beker los van elkaar moeten zien. We zitten nog steeds in de beker, dat is goed. Daarin hebben we toch een aantal goede wedstrijden gespeeld en ik denk dat we ons daaraan vast moeten houden en gewoon vol voor die winst moeten gaan."
Discussieer mee op de forums


Tags

nieuwkoop afgelast afgelasting aankleden avondwedstrijden knvb kou rijnmond supporten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane alireza biden danall democraten dtk geertruida gimenez hancko harris hartman jahanbakhsh kloese lopez nederland nieuwkoop oostenrijk pedersen priske read slot smal sobat socrates stengs trump ueda willykment wingbacks zerrouki