Transparent
Inloggen
Sluiten

Fiorentina: 'geen interesse in Cruz'

5 juni 2000 13:03

Verslaggever: RvN

In tegenstelling tot wat verschillende Feyenoord fansites de laatste tijd meldden, lijkt Fiorentina geen interesse te hebben in een overgang van Cruz naar de Italiaanse club. In een radio-interview reageerde de voorzitter van de club op vragen over hoe de vervanging van Batistuta geregeld zou gaan worden. De voorzitter liet weten een aantal namen op zijn lijstje te hebben, Julio Cruz zou daar niet toe behoren. Toen de voorzitter door de verslaggever geconfronteerd werd met de naam van Julio Cruz op basis van geruchten uit Nederland, antwoordde de voorzitter dat de Argentijn niet in beeld is als opvolger van Batistuta.

Meer op




Tags

cruz fiorentina batistuta julio fansites meldden nederland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.455 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda