Transparent
Inloggen
Sluiten

VI: Boutahar gaat praten met Feyenoord

23 april 2003 15:02

Verslaggever: K

Said Boutahar gaat volgens Voetbal International binnenkort om de tafel zitten met het bestuur van Feyenoord. Het contract van de middenvelder bij Excelsior loopt aan het einde van het seizoen af, waardoor hij normaal gesproken terug zou moeten keren bij Feyenoord. Volgens het weekblad zou Boutahar op de nominatie staan om bij de selectie van Feyenoord gehaald te worden. Als dat niet het geval is zou hij wel interesse hebben in een overstap naar een andere club in de Eredivisie. Veel ruimte in de Feyenoord selectie is er echter niet op de linkshalfplaats.

Volgens het voetbalweekblad zouden Bastos en Olfers mogelijk de voorbereiding op het komende seizoen bj Feyenoord mee gaan maken.

Meer op




Tags

boutahar bastos bestuur eredivisie excelsior linkshalfplaats nominatie olfers voetbalweekblad weekblad

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.456 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot beelen bijlow brands driessen dtk geluisterd gio gunnen kasperk kloese kraaij liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot sobat streuer trauner twente voortzetten wehave yoda