Transparent
Inloggen
Sluiten

'Newcastle United wil Jørgensen in zomer alsnog naar Engeland halen'

7 februari 2018 07:47

Volgens het Engelse Daily Star gaat Newcastle United in de zomer een nieuwe poging doen om Nicolai Jørgensen naar Engeland te halen. Afgelopen transferperiode probeerde de Engelse club al om Jørgensen te halen, maar wist het geen akkoord met Feyenoord te bereiken. Het Engelse medium vermoedt dat in de zomer een nieuwe poging gedaan wordt. Voor manager Rafael Benítez blijft de Deense spits van Feyenoord de belangrijkste optie om de aanval te versterken. Belangrijke mits is wel dat Newcastle United in de Premier League blijft. Met nog twaalf wedstrijden te spelen, staat de ploeg slechts één punt boven de degradatiestreep.




Tags

newcastle engeland poging benitez degradatiestreep rafael star

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.357 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik intensiteit jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo nieuwbouw praag renovatie rvc sobat volkslied willykment woningbouw yoda