Transparent
Inloggen
Sluiten

Transfermarkt gesloten, Kramer lijkt seizoen af te maken bij Feyenoord

1 februari 2018 00:01

Om middernacht sloot de transfermarkt in Nederland. Bij Feyenoord gebeurde er op de slotdag niets meer. Feyenoord maakte een klapper deze transferperiode met de komst van Robin van Persie. Daar tegenover stond de verhuur van Miquel Nelom wiens rol na de doorbraak van Tyrell Malacia was uitgespeeld en het vertrek van Kenneth Vermeer, die na de keuze na de winterstop voor Brad Jones wegwilde. Nicolai Jorgensen blijft definitief bij Feyenoord. Newcastle United liet de deadline afgelopen maandag lopen en keerde niet meer terug voor een laatste poging.

Michiel Kramer lijkt het seizoen onverwacht toch af te maken bij Feyenoord. De aanvaller slaagde er niet in tot een akkoord te komen met een nieuwe club. In enkele landen sluit de transfermarkt pas later, maar vooralsnog lijkt een dergelijke stap voor de in onmin geraakte aanvaller niet voor de hand te liggen.




Tags

kramer brad deadline jones jorgensen klapper malacia michiel miquel nederland nelom newcastle onmin onverwacht persie poging slaagde slotdag tyrell vermeer wegwilde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.403 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese krabbendam lien liverpool middenveldert nha slot tai thao timber tin wieffer yoda