Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Bronckhorst: 'je moet zo'n wedstrijd direct aanpakken'

31 januari 2018 23:14

Giovanni van Bronckhorst gaf na afloop bij Fox Sports aan trots te zijn hoe zijn ploeg de wedstrijd heeft aangepakt. "De manier waarop we op het veld staan is voor ons heel belangrijk. Je moet zo'n wedstrijd direct aanpakken. Hoe we er als team, als karakter, stonden. Dat heeft ons de winst opgeleverd. Uiteindelijk levert dat begin ons dat doelpunt op wat ideaal voor ons was."

"In de tweede helft hebben we vervolgens heel goed verdedigd. Het stond verdedigend als een huis, ook toen PSV met een extra centrumspits ging spelen. In de omschakeling waren er vervolgens nog een paar mogelijkheden om iets te creëren."

De coach wisselde in de rust Tyrell Malacia. "Of het nu geel was of niet vlak voor rust, je weet dat de scheidsrechter in de tweede helft bij elke overtreding die dichtbij geel is hem zal geven. Met Ridgeciano achter de hand is het dan logisch om in te grijpen."




Tags

bronckhorst centrumspits fox malacia omschakeling ridgeciano tyrell verdedigd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda zorg