Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Bronckhorst: 'Belangrijkste wedstrijd van het seizoen tot nu toe'

30 januari 2018 13:48

Op de persconferentie vanmiddag in aanloop naar het bekerduel met PSV was Giovanni van Bronckhorst duidelijk over het belang van de wedstrijd. "Dit is de belangrijkste wedstrijd van het seizoen tot nu toe. De snelste weg naar een hoofdprijs," aldus Van Bronckhorst.

Het betekent echter niet dat Feyenoord alleen voor de beker zal spelen. "We willen zo hoog mogelijk eindigen en Europees voetbal afdwingen. Ook naast de beker is er nog een hoop om voor te spelen," zegt de hoofdtrainer. Illusies over prolongatie van de titel heeft hij echter niet meer: "De landstitel is uit beeld. Titelprolongatie is niet makkelijk, dat is een les van dit jaar. Maar het moet wel altijd de doelstelling bij Feyenoord zijn. De gretigheid en honger is anders dan vorig jaar. Een jaar na de titel er weer staan, dat brengt een ander soort spanning mee. Sinds de jaren ‘60 heeft Feyenoord geen prolongatie meer gehad. En toch wil ik daar naar toe."
Tags

bronckhorst prolongatie titel bekerduel gretigheid honger hoofdprijs illusies landstitel les titelprolongatie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.893 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane agema arneslot belgie coalitie dijk drugssquare dtk gedragsproblemen geert geertruida gekke gimenez intensiteit kloese minister muscat nederland oppositie praag priske pvda sahin slot smal sparta timmermans wilders willykment yoda