Transparent
Inloggen
Sluiten

Veiling Feyenoord shirt voor goede doel

19 april 2003 17:48

Verslaggever: RvN

De voetbalvereniging RKVV Roosendaal is een actie gestart voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Een onderdeel van deze actie is een internetveiling. Voor deze veiling heeft de amateurclub 16 items bij elkaar weten te krijgen van bekende Nederlandse sporters of sportclubs. Feyenoord heeft een shirt ter beschikking gesteld, gesigneerd door de complete selectie. Afgelopen week ontvingen een aantal jonge voetballertjes van de amateurclub dit shirt uit handen van Pierre van Hooijdonk, een verslag daarvan is te bekijken op de site. Dat vond plaats bij Feyenoord in een uitgelaten stemming een dag na de bekerwinst op Ajax.

De veiling loopt van 18 april tot en met 31 mei. Alles over de veiling is te vinden op www.rkvvroosendaal.nl. Het hoogste bod op het moment van schrijven bedraagt slechts 65 euro. De opbrengsten van de veiling gaan volledig naar het Ronald McDonald Kinderfonds.

Meer op




Tags

veiling kinderfonds mcdonald bekerwinst hooijdonk internetveiling items ontvingen rkvv rkvvroosendaal roosendaal sportclubs sporters uitgelaten verslag voetballertjes voetbalvereniging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.486 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bommel brighton citrate dysfunction erectile excelsior fildena geertruida hancko kasperk knvb kraaij kuip medication middenveldert onzekerheid post potter schreuder scouten sildenafil slot speelgoed timber vakken voetbalprimeur yoda zeb