Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorbeschouwing FC Zwolle - Feyenoord

19 april 2003 11:16

Verslaggever: K

Zondagmiddag speelt Feyenoord in het Oosterenk stadion de competitiewedstrijd tegen FC Zwolle. Zwolle loopt uit voor de ontvangst van Feyenoord. Het stadion is volledig uitverkocht. Na de gelukkige overwinningen van de afgelopen weken is het tijd dat Feyenoord het nu ook weer volledig op eigen kracht kan laten zien. Een ruime overwinning zou tegelijkertijd sattelietclub Excelsior kunnen helpen in de strijd om degradatie. De wedstrijd wordt zondag live uitgezonden door Canal+. Temmink is aangewezen als scheidsrechter voor het duel.

Aan de kant van de Rotterdammers ontbreken Gyan, Smolarek en Van Haaren. Van Persie kan zo goed als zeker gewoon starten.

Van Marwijk zal dan ook starten met de volgende elf: Lodewijks, Emerton, Van Wonderen, De Nooijer, Paauwe, Kalou, Bosvelt, Ono, Van Persie (Lurling), Buffel en Van Hooijdonk. De Koreaan Song klopt inmiddels hard aan de deur voor een basisplaats. Vooralsnog lijkt Van Marwijk echter nog geen reden te zien iemand te wisselen.

Aan de kant van FC Zwolle ontbreekt de van Ajax gehuurde verdediger Kras met een schorsing. Van Beukering en Boudesteijn zijn geblesseerd.

Meer op




Tags

marwijk persie voorbeschouwing beukering bosvelt boudesteijn buffel canal degradatie emerton excelsior gyan haaren hooijdonk kalou koreaan kras lodewijks lurling nooijer ono ontvangst oosterenk paauwe sattelietclub smolarek song temmink wonderen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda