Transparent
Inloggen
Sluiten

Ayoub: "Superblij met overstap naar deze grote club"

17 januari 2018 17:39

Op de website van Feyenoord heeft Yassin Ayoub aangegeven 'superblij' te zijn met zijn overstap naar Feyenoord komende zomer. "Feyenoord is een hele mooie en grote club, waar ik altijd al graag naar keek. Vanaf de buitenkant natuurlijk, en ze zeggen vaak dat je pas beseft hoe groot Feyenoord écht is als je er eenmaal speelt," aldus de middenvelder. "Ook mijn goede vriend Sofyan Amrabat sprak woorden van die strekking. Straks ga ik het allemaal zelf meemaken en daar kijk ik erg naar uit."

In de vier competitiewedstrijden die Ayoub met FC Utrecht in De Kuip speelde heeft het legioen bovendien al indruk gemaakt op de 23-jarige middenvelder. "Bij Feyenoord denk je ook meteen aan die vele, geweldige supporters. Wanneer ik met FC Utrecht in De Kuip kwam, wist ik dat ons een zware middag wachtte met dat fanatiek publiek. Het legioen staat altijd achter de spelers, in makkelijke en moeilijke tijden."




Tags

ayoub superblij kuip legioen utrecht amrabat fanatiek sofyan wachtte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda