Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Bronckhorst: 'Ajax uit kan veel openbreken'

16 januari 2018 15:10

Al dagen gaat het bij Feyenoord alleen om Robin van Persie. Feyenoord is ondertussen echter volop bezig met de voorbereiding op de uitwedstrijd tegen Ajax van aankomende zondag. Een wedstrijd die volgens Giovanni van Bronckhorst erg belangrijk is met oog op de rest van het seizoen.

"We zijn reëel, we zijn niet meer dan een achtervolger in de eredivisie’," aldus de oefenmeester tegenover het Algemeen Dagblad. "We zijn afhankelijk van andere ploegen. Ajax uit zie ik als een wedstrijd die veel kan openbreken. We hebben zes verliespunten meer dan Ajax en kunnen het gat dus halveren. Plek nummer twee is voorronde Champions League, een belangrijk doel."

Traditioneel heeft Feyenoord het erg lastig in Amsterdam. De laatste keer dat Feyenoord de volle punten mee terug nam naar Rotterdam was alweer in augustus 2005. Het doel voor zondag is echter duidelijk. "We moeten zondag toch voor de winst gaan, want Feyenoord moet naar boven," aldus Van Bronckhorst.




Tags

bronckhorst achtervolger eredivisie halveren oefenmeester persie verliespunten voorronde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente what will year yoda zerrouki