Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord wint Marketing Award Rotterdam 2017

9 januari 2018 19:51 - Feyenoord.nl

Feyenoord heeft dinsdag de Marketing Award Rotterdam van 2017 gewonnen. Algemeen directeur Jan de Jong en voormalig aanvoerder Dirk Kuyt ontvingen de prijs tot hun eigen verrassing uit handen van burgemeester Ahmed Aboutaleb tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Rotterdam.

De Marketing Award Rotterdam wordt jaarlijks uitgereikt aan iemand die het afgelopen jaar een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan het imago van de stad. Volgens de jury zorgde Feyenoord met het kampioenschap in 2017 voor hét hoogtepunt van Rotterdam: 'De club hield de stad weken, zo niet maandenlang in de ban. De spelers wisten ongekende emoties onder Rotterdammers los te maken. En zorgden er daarmee zelfs voor dat in het hele land mensen met Rotterdam meeleefden', zo concludeerde de jury.

Het team van Feyenoord onder leiding van trainer Giovanni van Bronckhorst staat bovendien, oordeelde de jury, symbool voor de kracht van Rotterdam: nooit opgeven, altijd weer herpakken en blijven knokken omdat je gelooft dat je het kan. Het kampioensfeest belichaamde volgens de jury de kracht en energie van het huidige Rotterdam. Feyenoord heeft Rotterdam met het landskampioenschap daarmee vorig jaar 'op een unieke en ongelooflijk positieve manier op de kaart gezet'.

Meer op Feyenoord.nl
Tags

award marketing aboutaleb ahmed ban belichaamde bronckhorst concludeerde gemeente imago jong kampioensfeest kuyt landskampioenschap meeleefden nieuwjaarsreceptie ontvingen oordeelde opgeven symbool

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.096 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane advocaat bundesliga cambuur celtic conteh deugpolitie diallo fsv gespeelt gras hassel hooligans invulde inziens jansen jopie koevermans kuijt kuyt plafond plastic ramesoe rkc schadelijk slot sparta vakkiek werkelijkheid willykment