Feyenoord sluit 2017 goed af: 5-1 zege op Roda JC

24 december 2017 18:34

Feyenoord heeft 2017 goed afgesloten. In de eigen Kuip won Feyenoord uiteindelijk met een toch nog ruime 5-1 zege op Roda JC. Na vier minuten was het al 2-0. In de laatste drie minuten prikte Berghuis nog twee treffers mee.

Feyenoord kende een geweldige start van de laatste wedstrijd. Al na 45 seconden had de ploeg er de 1-0 in liggen. Na een mooie aanval zorgde Larsson met een geweldige assist voor de kans van Nicolai Jorgensen. Die bekroonde zijn terugkeer door al binnen de minuut te scoren. In de vierde minuut was het alweer raak. Het was dit keer Toornstra die profiteerde van een goede actie van Larsson. Feyenoord speelde meer dan uitstekend en kon in de openingsfase nog veel verder uitlopen. Dat liet de ploeg echter na.

In de tweede helft leek Roda JC plotseling weer terug te komen in de wedstrijd toen Simon Gustafson de aansluitingstreffer maakte. Feyenoord maakte echter korte metten met dat gevoel. Zes minuten later zorgde Jorgensen met zijn tweede voor de 3-1. In de slotfase mocht Berghuis met twee intikkertjes het einde nog een stuk leuker maken voor de fans en het doelsaldo.