Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Beek: 'belangrijkste is dat we de volgende ronde ingaan'

21 december 2017 22:44

Direct na afloop kwam doelpuntenmaker Sven van Beek voor de camera van Fox Sports. De centrale verdediger kon na lange tijd weer eens juichen voor het maken van een treffer. "Het was lang geleden dat ik gescoord heb inderdaad, maar dat juichen ging me nog goed af," zo lachte hij. "Het was een corner waarna de bal bij de tweede paal kwam. Uiteindelijk kon ik hem nog inkoppen."

"We begonnen goed aan de wedstrijden. We pakten ze bij de strot. We hadden toen genoeg kansen om het af te maken. Maar door een tegengoal raakten we van de kaart en deden we dingen die we niet hadden moeten doen. Het belangrijkste is echter dat we de volgende ronde ingaan. De beker is de makkelijkste weg om Europa in te gaan, daar moeten we met zijn allen voor gaan."




Tags

beek doelpuntenmaker fox inkoppen lachte strot

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.401 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese krabbendam lien liverpool middenveldert nha slot tai thao timber tin wieffer yoda