Transparent
Inloggen
Sluiten

Bezoekersinformatie Feyenoord – Heracles Almelo

21 december 2017 10:34 - Feyenoord.nl

Feyenoord maakt zich op voor een avondje bekervoetbal in De Kuip. Het team van trainer Giovanni van Bronckhorst strijdt in eigen stadion voor een plaats in de kwartfinale van het KNVB Bekertoernooi. Kom jij ook naar De Kuip? In dit bericht lees je de belangrijkste reis-en bezoekersinformatie voor Feyenoord – Heracles Almelo (aanvang 20:45 uur).

Kom op tijd naar De Kuip
Feyenoord adviseert om bijtijds naar De Kuip te komen. Ga goed voorbereid op weg en vertrek op tijd, zodat je geen minuut mist van de wedstrijd. Het stadion gaat om 19:15 uur open (anderhalf uur voor de aftrap).

Poorten Olympiazijde eerder open
Evenals bij de vorige thuiswedstrijden van dit seizoen gaan de stadionpoorten aan de Olympiazijde donderdag eerder open. Supporters hebben vanaf 18:15 uur (tweeënhalf uur voor de aftrap van de wedstrijd) toegang tot de blauwe zijde van het stadion. Hier kan je onder meer voor een hapje en drankje terecht bij De Vereeniging.

Betaalmunten
Ben je nog in het bezit van betaalmunten uit het seizoen 2016-2017? Dan heb je alleen bij de thuiswedstrijden tegen Heracles Almelo van vanavond en tegen Roda JC van zondag nog de kans om deze in te wisselen tegen de nieuwe munten. Dit kan bij alle muntencounters. De munten van 2017-2018 zijn € 0,10 cent duurder, maar supporters hoeven dit verschil niet bij te betalen.

Avondspits
Wie met de auto komt, dient rekening te houden met de avondspits. Op de Nederlandse (snel)wegen, de Ring Rotterdam, in en rondom het centrum van de stad en bij De Kuip kan extra drukte ontstaan. Houd daarom rekening met extra reistijd.

Voorkom onnodige wachttijd bij de stadionpoorten
Bij sommige thuiswedstrijden van Feyenoord komt de instroom van supporters laat op gang. Gevolg is dat er kort voor de aftrap lange rijen voor de stadionpoorten ontstaan en niet iedereen op tijd is voor het begin van de wedstrijd. Voorkom onnodige wachttijd voor jezelf en je medesupporters door ruim op tijd het stadion te betreden, zodat niemand een minuut hoeft te missen van de wedstrijd en alle supporters de volle negentig minuten achter het team kunnen staan.

Openbaar vervoer
Feyenoord raadt bezoekers van Feyenoord – Heracles Almelo aan om met het openbaar vervoer naar De Kuip te komen. Feyenoord-supporters kunnen zoals bij iedere thuiswedstrijd drie uur voor en na de thuiswedstrijden van Feyenoord gratis reizen in alle tram- en buslijnen van de RET. Het gratis vervoer is geldig op vertoon van een wedstrijdkaart, in alle RET tram- en buslijnen.

Treinen
De NS laat donderdag pendeltreinen rijden tussen station Rotterdam Centraal en station Rotterdam Stadion. Ben jij van plan met de trein naar De Kuip te reizen? Hou dan www.ns.nl in de gaten voor het meest actuele reisadvies en/of eventuele vertragingen.

Parkeren Beverwaard
Bezoekers die per auto naar De Kuip reizen, kunnen hun auto ook parkeren op P+R Beverwaard, aan de Edo Bergsmaweg 1 in Rotterdam. Vanaf dit parkeerterrein kun je op vertoon van je seizoen- of wedstrijdkaart gratis van en naar De Kuip reizen via Tramlijn 12 of 23. Via www.vanAnaarBeter.nl kun je voorafgaand aan je reis bekijken waar in Nederland wegwerkzaamheden zijn.

Volg #feyher op social media
Wil je als eerste het laatste nieuws lezen over Feyenoord – Heracles Almelo of wil je extra in de stemming komen voor de bekerwedstrijd? Volg alles rondom het duel in De Kuip op social media (hashtag #feyher), via de officiële accounts van Feyenoord op Twitter, Facebook, en Instagram óf via de nieuwe Feyenoord App, waar alle posts van Feyenoord op Twitter en Instagram in één overzicht te zien zijn.

Feyenoord Fanshops
Voor het betreden van het stadion ben je van harte welkom in de Feyenoord Fanhops. Beide clubwinkels bij De Kuip zijn uiteraard geopend en je kan er terecht voor een groot aantal clubartikelen, zoals onder meer de nieuwe thuis- en uittenues van seizoen 2017-2018. Verder profiteer je donderdag de hele dag nog van kortingen tot 40% op de adidas wedstrijd- en trainingskleding. Check ook www.feyenoordfanshop.nl.

Hou de trappen vrij
Hoewel er genoeg zitplaatsen zijn in het stadion, komt het voor dat mensen op de trap plaatsnemen. Om veiligheidsredenen dienen de trappen echter vrij te blijven. Feyenoord vraagt daarom iedereen om uitsluitend plaats te nemen op het vak en de stoel waar hij of zij recht op heeft. Bij vakken met ongenummerde stoelen het vriendelijke verzoek om de stoeltjes niet te gebruiken voor jassen of tassen. Denk aan je medesupporters en schuif zo ver mogelijk door.

Steun Feyenoord positief
Feyenoord hoopt donderdag op een succesvolle bekerwedstrijd in De Kuip en rekent hierbij op de positieve steun van het legioen. De club verzoekt alle bezoekers dan ook zich te onthouden van kwetsende of racistische spreekkoren.

Vuurwerk
Feyenoord doet een dringend beroep op alle supporters om geen vuurwerk (zoals fakkels, rookpotten en knalvuurwerk) af te steken in De Kuip. Meer informatie over het afsteken van vuurwerk en de mogelijke gevolgen er van vind je hier. Voorkom schade aan je medesupporters, je club en/of het stadion en neem niet het risico van een langlopend stadionverbod!

Feyenoord rekent op ieders medewerking en wenst alle supporters een prettige reis en een mooie avond in De Kuip toe!

Deel het bericht

Meer op Feyenoord.nl
Tags

kuip almelo heracles aftrap bezoekersinformatie medesupporters stadionpoorten vervoer vuurwerk avondspits betaalmunten betreden beverwaard buslijnen feyher munten olympiazijde openbaar parkeren ret station vertoon wachttijd wedstrijdkaart aanvang accounts actuele adidas bekervoetbal bergsmaweg beroep bijtijds bronckhorst cent check clubartikelen clubwinkels drankje edo fakkels fanhops fanshops feyenoordfanshop hapje hashtag instroom jassen knalvuurwerk knvb kortingen kwetsende langlopend legioen muntencounters nederland ongenummerde onthouden parkeerterrein pendeltreinen posts profiteer raadt racistische reisadvies reistijd rijen ring roda rookpotten spreekkoren stadionverbod stoel tassen toegang trainingskleding tramlijn trein treinen uitsluitend uittenues vakken vananaarbeter veiligheidsredenen vereeniging vertragingen vriendelijke wegwerkzaamheden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane bijlow corona dessers geertruida gemis hanegem hassel hendriks jahanbakhsh krachten linssen malacia nelson noud pat pedersen ramesoe senesi sinisterra slot strijdkompanen toeval toornstra trauner vakkiek vitesse waarmaken wehave willykment