Transparent
Inloggen
Sluiten

Boëtius: 'leren omgaan met kritiek'

21 december 2017 06:37 - Telegraaf.nl

Jean-Paul Boëtius stelt in De Telegraaf dat hij echt heeft moeten leren omgaan met de kritiek in De Kuip, waar hij als talent niets fout kon doen. "De eerste keer dat er kritiek van de tribunes kwam schrok ik. Ik was niet eens teleurgesteld, het is een bijzondere ervaring. Het hoort erbij natuurlijk, maar als je het nooit hebt meegemaakt moet je daar even mee leren omgaan. Ja, op Varkenoord speelde ik ook wel eens een slechte wedstrijd, maar dan waren er drie mensen die daar iets van zeiden: mijn trainer, mijn vader en moeder. Nu laten 50.000 man het merken in De Kuip als ze niet tevreden zijn."

Nu als 23-jarige probeert hij de jonge aanstormende talenten te helpen. "Ik merk dat wij, de wat oudere jongens, die gastjes op sleeptouw willen nemen. En daar word je zelf weer net een beetje meer volwassen van. Voetbal ik met een stel dertigers, dan ben ik zelf de jongste. Dan ben je ook wat terughoudender. Nu besef ik dat juist ik een voorbeeldfunctie moet vervullen voor de nieuwelingen."

Meer: Telegraaf.nl

Meer op Telegraaf.nl
Tags

boetius kuip telegraaf aanstormende dertigers gastjes nieuwelingen terughoudender varkenoord voorbeeldfunctie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanslag acardipane bae biden carranza containers dahl democraten dest eredivisie fight hadj hancko kraaij kuip moussa nadje priske smal sobat socrates timber transferroom traore trump ueda vance walemark wieffer willykment