Transparent
Inloggen
Sluiten

Bedenk jij de naam van het nieuwe trainingscomplex?

11 december 2017 18:55 - Feyenoord.nl

Feyenoord 1 neemt met ingang van het seizoen 2018-2019 een gloednieuw en modern trainingscomplex in gebruik. In de zoektocht naar een passende en breed gedragen naam voor deze accommodatie doet de directie graag een beroep op de creativiteit van de Feyenoord-supporters.

Denk mee!
Feyenoord roept daarom alle leden van Het Legioen op om hun favoriete naam voor het nieuwe trainingscomplex in te sturen. Via www.feyenoord.nl/trainingscomplex kun jij laten weten hoe de nieuwe accommodatie van Feyenoord 1 volgens jou moet gaan heten. De actie loopt tot en met vrijdag 5 januari 2018, dus je hebt vanaf nu alle tijd om na te denken over de beste naam.

De supporter die de winnende naam verzint, wint – naast eeuwige roem – een seizoenkaart voor de komende vijf (!) seizoenen en doet in ruil daarvoor afstand van de naamrechten. De winnende inzending zal worden gekozen door een speciaal samengestelde jury, die er veel waarde aan hecht dat supporters kunnen meedenken over de naamgeving van de accommodatie. De jury bestaat uit de directie van Feyenoord (Jan de Jong, Martin van Geel en Mark Koevermans), hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst, clubambassadeur Gerard Meijer en bestuurslid van Het Legioen Chris de Back.

Bouw in volle gang
Het nieuwe trainingscomplex bevindt zich op het voormalige terrein van VV Hillesluis in Rotterdam-Zuid, op slechts enkele honderden meters van De Kuip en Varkenoord, het huidige trainingscomplex. De bouw is al maanden in volle gang, nadat trainer Giovanni van Bronckhorst eind juni van dit jaar de eerste paal de grond in sloeg.

Feyenoord 1 krijgt op het moderne complex, waar in de toekomst mogelijk de naam van een sponsor zal worden gekoppeld aan de nu nieuw te kiezen naam, de beschikking over twee velden met veldverwarming, een kunstgras warming-upstrook en een apart keepersveld. Direct hierlangs ligt het hoofdgebouw, dat bestaat uit twee verdiepingen. De onderste verdieping is op de eerste plaats de werkruimte voor spelers en (medische) staf, met onder meer een halfronde kleedkamer, een ruime fitness- en beweegruimte en een wellnessgebied met douches, warme en koude baden en een sauna.

De technisch directeur en de hoofdtrainer krijgen een eigen kantoor op de eerste verdieping, waar ook een kantoortuin wordt ingericht voor de rest van de technische staf, inclusief een vergaderkamer. Ook de kantoren van de teammanager en de video- en data-analisten zullen op de eerste verdieping te vinden zijn.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

verdieping bedenk bronckhorst legioen baden beroep bestuurslid beweegruimte clubambassadeur douches eeuwige fitness gerard gloednieuw halfronde heten hierlangs hillesluis hoofdgebouw inzending jong kantoor kantoortuin kantoren keepersveld koevermans koude kuip meijer modern naamgeving naamrechten roem ruil samengestelde sauna seizoenkaart sponsor terrein upstrook varkenoord veldverwarming verdiepingen vergaderkamer verzint wellnessgebied werkruimte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.342 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall eredivisie gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot ueda willykment woerts yoda