Transparent
Inloggen
Sluiten

Bezoekersinformatie Feyenoord – SSC Napoli

6 december 2017 14:23 - Feyenoord.nl

Op naar de laatste Europese avond van dit seizoen. Feyenoord neemt het vanavond vanaf 20:45 uur op tegen SSC Napoli en wil op waardige wijze het hoogste Europese podium verlaten. Kan het daarbij ook op jouw steun rekenen in De Kuip? In dit bericht lees je de belangrijkste reis- en bezoekersinformatie voor de Champions League-wedstrijd tussen Feyenoord en Napoli.

Mis geen minuut, poorten om 18:45 uur open
Feyenoord verwacht voor de laatste Europese thuiswedstrijd van dit seizoen grote drukte in en rondom het stadion. Om die reden adviseert de club om bijtijds naar De Kuip te komen. Ga goed voorbereid op weg en vertrek op tijd, zodat je geen minuut mist van de wedstrijd. Het stadion gaat om 18:45 uur open (twee uur voor de aftrap).

Voorkom onnodige wachttijd bij de stadionpoorten
Bij sommige thuiswedstrijden van Feyenoord komt de instroom van supporters laat op gang. Gevolg is dat er kort voor de aftrap lange rijen voor de stadionpoorten ontstaan en niet iedereen op tijd is voor het begin van de wedstrijd. Voorkom onnodige wachttijd voor jezelf en je medesupporters door ruim op tijd het stadion te betreden, zodat niemand een minuut hoeft te missen van de wedstrijd en alle supporters de volle negentig minuten achter het team kunnen staan.

Avondspits
Wie met de auto komt, dient rekening te houden met de avondspits. Op de Nederlandse (snel)wegen, de Ring Rotterdam, in en rondom het centrum van de stad en bij De Kuip kan extra drukte ontstaan. Houd daarom rekening met extra reistijd.

Openbaar vervoer
Feyenoord raadt bezoekers van de wedstrijd tegen Napoli aan om met het openbaar vervoer naar De Kuip te komen. Feyenoord-supporters kunnen zoals bij iedere thuiswedstrijd drie uur voor en na de thuiswedstrijden van Feyenoord gratis reizen in alle tram- en buslijnen van de RET. Het gratis vervoer is geldig op vertoon van een wedstrijdkaart, in alle RET tram- en buslijnen.

Treinen
De NS laat woensdag pendeltreinen rijden tussen station Rotterdam Centraal en station Rotterdam Stadion. Ben jij van plan met de trein naar De Kuip te reizen? Hou dan www.ns.nl in de gaten voor het meest actuele reisadvies en/of eventuele vertragingen.

Parkeren Beverwaard
Bezoekers die per auto naar De Kuip reizen, kunnen hun auto ook parkeren op P+R Beverwaard, aan de Edo Bergsmaweg 1 in Rotterdam. Vanaf dit parkeerterrein kun je op vertoon van je seizoen- of wedstrijdkaart gratis van en naar De Kuip reizen via Tramlijn 12 of 23. Via www.vanAnaarBeter.nl kun je voorafgaand aan je reis bekijken waar in Nederland wegwerkzaamheden zijn.

Volg #feynap op social media
Wil je als eerste het laatste nieuws lezen over Feyenoord – Napoli of wil je extra in de stemming komen voor de wedstrijd? Volg alles rondom het duel in De Kuip op social media (hashtag #feynap), via de officiële accounts van Feyenoord op Twitter, Facebook, en Instagram óf via de nieuwe Feyenoord App, waar alle posts van Feyenoord op Twitter en Instagram in één overzicht te zien zijn.

Feyenoord Fanshops
Voor het betreden van het stadion ben je van harte welkom in de Feyenoord Fanhops. Beide clubwinkels bij De Kuip zijn uiteraard geopend en je kan er terecht voor een groot aantal clubartikelen, zoals onder meer de nieuwe thuis- en uittenues van seizoen 2017-2018. Verder is zijn de items van de speciale Champions League trainingslijn verkrijgbaar tegen een korting van liefst 40%. Check ook www.feyenoordfanshop.nl.

Hou de trappen vrij
Hoewel er genoeg zitplaatsen zijn in het stadion, komt het voor dat mensen op de trap plaatsnemen. Om veiligheidsredenen dienen de trappen echter vrij te blijven. Feyenoord vraagt daarom iedereen om uitsluitend plaats te nemen op het vak en de stoel waar hij of zij recht op heeft. Bij vakken met ongenummerde stoelen het vriendelijke verzoek om de stoeltjes niet te gebruiken voor jassen of tassen. Denk aan je medesupporters en schuif zo ver mogelijk door.

Steun Feyenoord positief, steek geen vuurwerk af!
Feyenoord roept supporters op het team positief te steunen tijdens de wedstrijden in de Champions League en hierbij geen vuurwerk (zoals fakkels, rookpotten en knalvuurwerk) af te steken. Meer informatie over het afsteken van vuurwerk en de mogelijke gevolgen er van vind je hier.

Feyenoord hoopt dat we ook woensdag met elkaar aan heel Europa kunnen laten zien dat Europees voetbal in De Kuip een fantastische happening is. De club rekent op ieders medewerking en wenst alle supporters een prettige reis en een geslaagde avond in De Kuip toe!

Meer op Feyenoord.nl
Tags

kuip napoli bezoekersinformatie ssc vervoer vuurwerk aftrap avondspits betreden beverwaard buslijnen feynap medesupporters openbaar parkeren ret stadionpoorten station vertoon wachttijd wedstrijdkaart accounts actuele bergsmaweg bijtijds check clubartikelen clubwinkels edo fanhops fanshops feyenoordfanshop geslaagde happening hashtag instroom items jassen knalvuurwerk korting nederland ongenummerde parkeerterrein pendeltreinen posts raadt reisadvies reistijd rijen ring rookpotten stoel tassen trainingslijn tramlijn trein treinen uitsluitend uittenues vananaarbeter veiligheidsredenen vertragingen vriendelijke wegwerkzaamheden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.258 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane atletico beelen benita depay dumfries dutch frankrijk frimpong gakpo geertruida girona hancko jbjerg koeman kuip liverpool madrid milan montevideo nederland oranje psg rodriguez simons sobat stengs veerman wieffer wijnaldum