Transparent
Inloggen
Sluiten

Beslissende wedstrijd UEFA Youth League live op Ziggo Sport

5 december 2017 16:15 - Feyenoord.nl

De wedstrijd Feyenoord Onder 19 - Napoli Onder 19 in de UEFA Youth League is woensdagmiddag voor alle Feyenoord-supporters live en gratis te volgen via Ziggo Sport. Het beslissende duel in de groepsfase van het toernooi begint om 16:00 uur.

Ziggo Sport zendt de belangrijke wedstrijd uit via een speciale openbare livestream op YouTube, die woensdagmiddag ook te bekijken is via de officiële website van Feyenoord. Daarnaast is het duel op televisie te volgen via het kanaal Ziggo Sport Voetbal (Ziggo: kanaal 402, KPN: kanaal 234).

Het vlaggenschip van Feyenoord Academy heeft tegen de leeftijdsgenoten van Napoli aan één punt genoeg om ook na de winterstop in het prestigieuze Europese jeugdtoernooi actief te zijn. In Italië speelde het team van trainer Cor Adriaanse, Ulrich van Gobbel en Arnold Scholten met 2-2 gelijk tegen het Onder 19-team van Napoli.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

ziggo kanaal napoli uefa academy adriaanse arnold gobbel jeugdtoernooi kpn scholten ulrich vlaggenschip

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda