Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorbeschouwing Feyenoord - Vitesse

12 april 2003 10:09

Verslaggever: K

Zaterdagavond speelt Feyenoord om 19.30 uur in De Kuip tegen Vitesse. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Haverkort en wordt live uitgezonden door Canal+. Door te winnen kan Feyenoord de druk op Ajax verder opvoeren. Feyenoord is aan een goede reeks bezig. De laatste nederlaag dateert 7 december in Heerenveen. Sindsdien verloor de ploeg in 11 competitiewedstrijden op rij niet meer.

Grootste aandachtspunt bij de technische staf is uiteraard de manier waarop het gemis van de geschorste Buffel, De Nooijer en Van Wonderen op gevangen wordt. Voorin schuift Van Persie door, waardoor er op het middenveld ruimte komt voor Pardo. Achterin zullen Loovens en Paauwe een duo vormen in het centrum, waardoor er weer een plaats vrijkomt voor de Pool Rzasa op links.

Song, Leonardo en Gyan zijn toegevoegd aan de wedstrijdselectie. Alle drie keren zij terug van een blessure. Hoewel de spelers nog niet topfit zijn, worden ze toch aan de selectie toegevoegd vanwege de personele problemen door de schorsingen van Van Wonderen, De Nooijer en Buffel.

Vermoedelijke opstelling: Lodewijks, Emerton, Loovens, Paauwe, Rzasa, Kalou, Bosvelt, Ono, Pardo, Van Hooijdonk en Van Persie

Aan de kant van Vitesse ontbreken Knol, Zongo, Levstjenko en Hofs. Vitesse zal waarschijnlijk met dezelfde elf als afgelopen weekend starten.

Vermoedelijke opstelling: Opstelling: Jevric, Cornelisse, Zeman, Stefanovic, Frankel, Rojer, Van Halst, Claessens, Martel, Amoah en Peeters.

Meer op




Tags

vitesse buffel loovens nooijer paauwe pardo persie rzasa voorbeschouwing wonderen aandachtspunt amoah bosvelt canal claessens cornelisse emerton frankel gemis gyan halst haverkort heerenveen hofs hooijdonk jevric kalou knol kuip leonardo levstjenko lodewijks martel ono opvoeren peeters pool rojer song stefanovic topfit vrijkomt zeman zongo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.152 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg