Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Beek wil ook zaterdag weer spelen

23 november 2017 15:20

Sven van Beek hield zich tegen Manchester City uitstekend staande tegenover Sergio Agüero. "Dit soort spelers wil je veel vaker tegenover je hebben. Ze halen ook bij een verdediger het beste naar boven. Als hij tegenover je staat ben je stiekem toch meer geconcentreerd. Ik zeg er meteen bij dat het niet zo zou mogen zijn, maar spelers van dit niveau dwingen je om tot in de blessuretijd gigantisch scherp te zijn. Anders slaan ze vlak voor tijd nog toe," zo reageerde de verdediger in De Telegraaf.

Wat Van Beek betreft speelt hij ook zaterdag gewoon weer. Drie duels in een week zou volgens Van Bronckhorst eigenlijk niet mogelijk zijn voor de verdediger. "Ik voel me fit en sterk. Ik heb bij de coach aangegeven dat ik me gewoon prima voel. Mijn blessure is misschien ook een heel andere dan de spierblessures van andere jongens."




Tags

beek aguero bronckhorst geconcentreerd sergio spierblessures telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda