Transparent
Inloggen
Sluiten

Duitse interesse voor Nam-il Kim

9 april 2003 17:25

Verslaggever: K

De zaakwaarnemer van Nam-il Kim liet vandaag in diverse Koreaanse media (o.a. STOO) binnenkort in gesprek te gaan met twee Duitse clubs die interesse getoond hebben in de diensten van de Koreaan. Volgens zaakwaarnemer Lee is de kans klein dat Nam-il Kim naar Feyenoord gaat, aangezien Bosvelt weer volledig hersteld is van zijn blessure en Acuna het momenteel naar tevredenheid doet bij de Rotterdammers. Lee wil daarom met andere gegadigden gaan praten. Nam-il Kim speelt tot het einde van het seizoen op huurbasis voor Excelsior. Feyenoord heeft een optie tot koop op de verdedigende middenvelder.

Meer op




Tags

kim lee acuna bosvelt excelsior gegadigden koreaan stoo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.526 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot benita bronckhorst bronkhorst degradatie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool medication middenveldert nederland nieuwkoop opvolging ouderwetse pec pedersen pusic read sassuolo schreuder slot sobat twente wehave