Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Hanegem: 'krijg het idee dat ze bij Feyenoord niet beseffen hoe slecht het gaat'

20 november 2017 07:33

In zijn column in het Algemeen Dagblad was Willem van Hanegem hard over de situatie bij Feyenoord. "Dat gezever in de Kuip over de vele gecreëerde kansen kan ik dan ook niet meer aanhoren. Ten eerste viel dat volgens mij zaterdagavond reuze mee en ten tweede is het creëren van een paar kansen als je thuis speelt tegen zo’n bescheiden elftal niet meer dan normaal."

"Ja, er klonk af en toe gefluit in de Kuip. Ik zou haast zeggen: het werd verdorie tijd ook. Ik krijg steeds meer het idee dat ze bij mijn club niet eens beseffen hoe slecht het gaat. Het is momenteel echt allemaal op goed geluk wat ze daar doen. [...] Dat moet je op het bordje van de technische staf leggen, zo eerlijk moeten we zijn. Er is echt te weinig aan dit Feyenoord gewerkt. Bij Leicester City ging na het successeizoen ook alles mis, maar trainer Claudio Ranieri, daar mocht aanvankelijk niemand aankomen. Tot ze echt nooit meer wonnen en Ranieri alsnog de zak kreeg. Begrijp me goed, ik pleit zeker niet voor het ontslag van Giovanni van Bronckhorst. Integendeel. Maar we moeten Feyenoord wel weer gewoon beoordelen op het heden, los van het prachtige vorige seizoen. En dan is de conclusie dat er gewoon erbarmelijk wordt gepresteerd."




Tags

hanegem kuip ranieri aanhoren bordje bronckhorst column erbarmelijk gecreeerde gezever haast integendeel klonk leicester successeizoen verdorie zak

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.353 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik intensiteit jorien kloese knvb kokcu kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc sobat volkslied willykment woningbouw yoda