Transparent
Inloggen
Sluiten

Bezoekersinformatie Feyenoord – VVV-Venlo

18 november 2017 13:19 - Feyenoord.nl

Na bijna een maand staat er voor Feyenoord weer een competitiewedstrijd in eigen huis op het programma. Het team van trainer Giovanni van Bronckhorst neemt het zaterdagavond vanaf 18:30 uur op tegen VVV-Venlo. Kom jij ook naar De Kuip? In dit bericht lees je de belangrijkste reis- en bezoekersinformatie.

Kom op tijd naar De Kuip
Feyenoord verwacht zaterdag grote drukte in en rondom het stadion. Om die reden adviseert de club om bijtijds naar De Kuip te komen. Ga goed voorbereid op weg en vertrek op tijd, zodat je geen minuut mist van de wedstrijd. Het stadion gaat om 17:00 uur open (anderhalf uur voor de aftrap).

Poorten Olympiazijde eerder open
Evenals bij de vorige thuiswedstrijden van dit seizoen gaan de stadionpoorten aan de Olympiazijde zaterdag eerder open. Supporters hebben vanaf 16:00 uur (tweeënhalf uur voor de aftrap van de wedstrijd) toegang tot de blauwe zijde van het stadion. Hier kan je onder meer voor een hapje en drankje terecht bij De Vereeniging.

Minuut stilte voor Hans Kraay senior
Voorafgaand aan Feyenoord – VVV-Venlo wordt in De Kuip een minuut stilte gehouden om Hans Kraay senior te herdenken. Het is de eerste thuiswedstrijd van Feyenoord sinds de voormalig speler, trainer en technisch directeur van de club (81) op vrijdag 27 oktober overleed.

Voorkom onnodige wachttijd bij de stadionpoorten
Bij sommige thuiswedstrijden van Feyenoord komt de instroom van supporters laat op gang. Gevolg is dat er kort voor de aftrap lange rijen voor de stadionpoorten ontstaan en niet iedereen op tijd is voor het begin van de wedstrijd. Voorkom onnodige wachttijd voor jezelf en je medesupporters door ruim op tijd het stadion te betreden, zodat niemand een minuut hoeft te missen van de wedstrijd en alle supporters de volle negentig minuten achter het team kunnen staan.

Openbaar vervoer
Feyenoord raadt bezoekers van Feyenoord – VVV-Venlo aan om met het openbaar vervoer naar De Kuip te komen. Feyenoord-supporters kunnen zoals bij iedere thuiswedstrijd drie uur voor en na de thuiswedstrijden van Feyenoord gratis reizen in alle tram- en buslijnen van de RET. Het gratis vervoer is geldig op vertoon van een wedstrijdkaart, in alle RET tram- en buslijnen.

Treinen
De NS laat zaterdag pendeltreinen rijden tussen station Rotterdam Centraal en station Rotterdam Stadion. Ben jij van plan met de trein naar De Kuip te reizen? Hou dan www.ns.nl in de gaten voor het meest actuele reisadvies en/of eventuele vertragingen.

Spoorwerkzaamheden
Vanwege werkzaamheden aan het spoort rijden er zaterdag geen rechtstreekse Intercity’s tussen Rotterdam en Utrecht. Reis je vanuit de richting Utrecht per trein richting Rotterdam, dan dien je dus gebruik te maken van een van de alternatieve reisopties. Kijk voor meer informatie hierover op de website van de NS.

Parkeren Beverwaard
Bezoekers die per auto naar De Kuip reizen, kunnen hun auto ook parkeren op P+R Beverwaard, aan de Edo Bergsmaweg 1 in Rotterdam. Vanaf dit parkeerterrein kun je op vertoon van je seizoen- of wedstrijdkaart gratis van en naar De Kuip reizen via Tramlijn 12 of 23. Via www.vanAnaarBeter.n kun je voorafgaand aan je reis bekijken waar in Nederland wegwerkzaamheden zijn.

Volg #feyvvv op social media
Wil je als eerste het laatste nieuws lezen over Feyenoord – VVV-Venlo of wil je extra in de stemming komen voor de wedstrijd? Volg alles rondom het duel in De Kuip op social media (hashtag #feyvvv), via de officiële accounts van Feyenoord op Twitter, Facebook, en Instagram óf via de nieuwe Feyenoord App, waar alle posts van Feyenoord op Twitter en Instagram in één overzicht te zien zijn.

Feyenoord Fanshops
Voor het betreden van het stadion ben je van harte welkom in de Feyenoord Fanhops. Beide clubwinkels bij De Kuip zijn uiteraard geopend en je kan er terecht voor een groot aantal clubartikelen, zoals onder meer de nieuwe thuis- en uittenues van seizoen 2017-2018. Check ook www.feyenoordfanshop.nl.

Hou de trappen vrij
Hoewel er genoeg zitplaatsen zijn in het stadion, komt het voor dat mensen op de trap plaatsnemen. Om veiligheidsredenen dienen de trappen echter vrij te blijven. Feyenoord vraagt daarom iedereen om uitsluitend plaats te nemen op het vak en de stoel waar hij of zij recht op heeft. Bij vakken met ongenummerde stoelen het vriendelijke verzoek om de stoeltjes niet te gebruiken voor jassen of tassen. Denk aan je medesupporters en schuif zo ver mogelijk door.

Steun Feyenoord positief
Feyenoord hoopt zaterdag op een succesvolle wedstrijd in De Kuip en rekent hierbij op de positieve steun van het legioen. De club verzoekt alle bezoekers dan ook zich te onthouden van kwetsende of racistische spreekkoren.

Vuurwerk
Feyenoord doet een dringend beroep op alle supporters om geen vuurwerk (zoals fakkels, rookpotten en knalvuurwerk) af te steken in De Kuip. Meer informatie over het afsteken van vuurwerk en de mogelijke gevolgen er van vind je hier. Voorkom schade aan je medesupporters, je club en/of het stadion en neem niet het risico van een langlopend stadionverbod!

Feyenoord rekent op ieders medewerking en wenst alle supporters een prettige reis en een mooie avond in De Kuip toe!

Meer op Feyenoord.nl
Tags

kuip vvv aftrap bezoekersinformatie medesupporters stadionpoorten vervoer vuurwerk betreden beverwaard buslijnen feyvvv hans kraay olympiazijde openbaar parkeren ret senior station stilte trein utrecht vertoon wachttijd wedstrijdkaart accounts actuele bergsmaweg beroep bijtijds bronckhorst check clubartikelen clubwinkels dien drankje edo fakkels fanhops fanshops feyenoordfanshop hapje hashtag instroom intercity jassen knalvuurwerk kwetsende langlopend legioen nederland ongenummerde onthouden parkeerterrein pendeltreinen posts raadt racistische rechtstreekse reisadvies reisopties rijen rookpotten spoort spoorwerkzaamheden spreekkoren stadionverbod stoel tassen toegang tramlijn treinen uitsluitend uittenues vakken vananaarbeter veiligheidsredenen vereeniging vertragingen vriendelijke wegwerkzaamheden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 27.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane advocaat afbrandt arena cate eredivisie eringa gimenez kern kloese knvb kroes middenveldert minteh mislintat ono overmars paixao pier praag rvc side slot staken steijn voorhand voorzitten willykment yoda zerrouki