Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Onder 19 lijdt nederlaag bij FC Groningen

17 november 2017 23:35 - Feyenoord.nl

Feyenoord Onder 19 heeft vrijdagavond een slechte generale repetitie beleefd in aanloop naar de vijfde groepswedstrijd in de UEFA Youth League. Het hoogste team van Feyenoord Academy ging op bezoek bij FC Groningen Onder 19 en keerde zonder punten huiswaarts.
Het team van trainers Cor Adriaanse, Arnold Scholten en Ulrich van Gobbel kwam dit seizoen bijna elke wedstrijd goed uit de startblokken, maar dat was vrijdagavond niet het geval. De thuisploeg kreeg na één minuut al een goede kans op de openingstreffer, maar Feyenoord Onder 19 kroop door het oog van de naald. Een minuut later was het echter wel raak.

Naarmate de eerste helft vorderde, lukte het de ploeg maar niet om in de wedstrijd te komen. Een voorzet van de zijkant kon vijf minuten voor de rust gemakkelijk binnen getikt worden: 2-0. In de tweede helft kwam Feyenoord Onder 19 beter in de wedstrijd, wat resulteerde in een paar goede mogelijkheden. De lat en later de vijandelijke doelman zaten de aansluitingstreffer echter in de weg waardoor het 2-0 bleef.

Trainer Adriaanse liet na afloop van de wedstrijd weten teleurgesteld te zijn in het resultaat. ‘We begonnen helemaal niet goed en moesten na de eerste kans wakker worden,’ zei hij. ‘Dat deden we niet waardoor snel de 1-0 viel. We moeten als team spelen en altijd honderd procent geven als we een resultaat willen boeken. Tegen welk team dat ook. Dat deden we vandaag niet en dan is het matig. Komende dinsdag spelen we tegen Manchester City Onder 19, daar gaat vanaf zaterdag de focus op.’

FC Groningen Onder 19 - Feyenoord Onder 19 2-0 (2-0)
Scoreverloop
2’ 1-0
39’ 2-0

Opstelling Feyenoord Onder 19
Van Leeuwen; Reith, Lewis, Geertruida, Malacia; El Bouchataoui (80’ Smeulers), Burger (75’ Huijgen), Kökcü; Bangura, Vente en Zwarts (67’ Vicario).

Meer op Feyenoord.nl




Tags

groningen adriaanse academy arnold bangura bouchataoui burger geertruida generale getikt gobbel groepswedstrijd huijgen huiswaarts kokcu kroop lewis malacia naald naarmate reith repetitie resulteerde scholten scoreverloop smeulers uefa ulrich vente vicario vijandelijke vorderde wakker zwarts

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.139 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall geertruida gimenez hartman israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog opwachting oranje pusic reijnders rodriguez rusland rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda